Openingsuren:
ma-vrij: 09u00-12u00 en 12u30-18u00
za: 09u30-13u00

Tel: 03/541.18.57

Home Offerte aanvragen

Beleefvakanties

Beleefvakanties in Frankrijk, Italië en Spanje per Vespa of 2pk en kookreizen.


Live 2 Travel is de grootste aanbieder van Vesparondreizen in Zuid-Europa.
Voor velen onder u betekent vakantie meer dan enkel zon en een goed hotel. Vakantie betekent ook reizen, beleven en genieten. Zalig met de Vespa toeren door Toscaanse of Piemontese wijngaarden of zelfs door Ligurië, Elba en Umbrië. Ook Spanje leent zich perfect om per Vespa te ontdekken. Romantisch met zijn tweeën of waarom niet met een groep vrienden of collega’s. Genieten van de landschappen, kronkelende baantjes, lekker eten en goede wijn. Culinaire reizen met kooksessies of een weekend met 2pk’s aan de kust van noordelijk Frankrijk.

Voor meer info neem contact op met Reizen De Polder.
 

Verover ‘La Dolce Italia’ per Vespa. TUI biedt een toer per Vespa aan in Toscane, Umbrië en Piemonte. Aan u de keuze: een 5-daagse ontdekkingsreis in het land van truffels en Barolo, een 6-daagse ontdekkingsreis in het land van cipressen, wijn en olijfolie of een 6-daagse toer in het groene hart van Umbrië.
Voor meer info neem contact op met Reizen De Polder.
 

    

Ook bij Thomas Cook kan u  terecht voor een ontdekkingsreis per Vespa in Italië
U reist op eigen houtje naar uw logies in Le Marche, Piemonte, Toscane of Umbrië. Daar verblijft u gedurende 4 nachten (Piemonte) of 5 nachten (Le Marche, Piemonte, Toscane of Umbrië) op hetzelfde adres. Elke dag maakt u op uw eigen ritme een tocht per Vespa doorheen de mooiste landschappen. In een handige roadboek vindt u niet alleen de gedetailleerde reisroutes, maar ook interessante tips voor musea, wijnhuizen en restaurants. De Vespa wordt afgeleverd aan het hotel en bij het einde van de reis terug opgehaald.

Voor meer info neem contact op met Reizen De Polder.

Hiervoor kunnen we u geen online reservaties aanbieden. 


 


Reizen De Polder

Groenendaallaan 385 - 2030 Antwerpen
Tel. 03/541.18.57‎ - Fax 03.541.84.38
Ond. nr. BE 0404.790.896

E-mail: travel@depolder.be

Sitemap | Juridisch
Selectair Veolia Transport
Creation by DIGITAL IMPACT // Hosting by ALFAHOST