Openingsuren:
ma-vrij: 09u00-12u00 en 12u30-18u00
za: 09u30-13u00

Tel: 03/541.18.57

Home Offerte aanvragen

Actieve Vakanties

Voor sportliefhebbers hebben wij een ruim aanbod aan actieve vakanties. Watersporten, tennisstages, golfstages, motorreizen ...

Hieronder vindt u een ruime keuze.

Club Med

In de 60 jaar dat Club Med bestaat, heeft sport altijd in hoog aanzien gestaan. Tegenwoordig worden in de Clubdorpen meer dan zestig verschillende sportieve activiteiten aangeboden waarmee Club Med één van de beste sportscholen ter wereld is. Profiteer van de lessen en hoogwaardige materialen. Verbeter uw technieken, maak kennis met een nieuwe sport of ga sporten op uw eigen tempo.
Voor meer info bekijk onze speciale Club Med vakanties pagina.


Xperience 

Met Xperience verlaat Thomas Cook de platgetreden animatiepaden. De Belgische coaches nemen je op sleeptouw en bedenken originele activiteiten die tot nieuwe, verrassende ervaringen leiden. Xperience biedt avontuurlijke activiteiten met een perfecte begeleiding: powerkite, beachtennis, Nordic walking, moutainbike en paalklimmen voor de durvers. Niets moet. Je maakt het zo avontuurlijk als je zelf wilt, je kunt ook rustig in het hotel blijven en deelnemen aan de Multimediakwis. Of kooklessen volgen, of de kunst van het cocktail shaken onder de knie proberen te krijgen.
Voor kinderen van 7 tot 12 jaar organiseren we aangepaste doe-activiteiten. Van waterspelen en cirucstechnieken tot kinderdans en kite-initiatie. Met deskundige begeleiding in het Nederlands, tijdens alle schoolvakanties.

 

Voor deze Xperience vakantiebeleving kunt u terecht in Griekenland, Turkije, Tunesië en Egypte.

Voor meer info over de Thomas Cook Xperience vakanties neemt u best contact op met ons kantoor.


Magic Life 

Lekker sporten à volonté: boogschieten, surfen, zeilen, fitness, Nordic walking, mountainbiken, waterskiën, tennis, golfen, duiken ... Hele dagen om te spelen, te feesten, te lachen en plezier te maken. Action voor iedereen, de klok rond.
TUI Magic Life vindt u in Fuerteventura, Turkije, Tunesië, Griekenland en Egypte.
Voor de beschrijving, foto’s en online reserveren van TUI Magic Life kan u hier klikken.

 

Sports2Travel               

  

Sport is passie, sport is een belevenis...Net dat laatste kan Travel2Sports u bezorgen. Travel2Sports is een touroperator, gespecialiseerd in het  organiseren van trips naar sportwedstrijden, zowel op individuele als op groepsbasis. Trips naar de grootste voetbalploegen in Europa, maar ook uitgewerkte programma's naar Formule 1 en Moto GP Races, de grote wielerwedstrijden, de 4 Grand Slams tennis, NBA Basketbal....en nog veel meer!

 

Motorreizen

Motortours biedt een uitgebreid gamma aan motorreizen kortbij en verweg aan. Ze brengen u naar hotels waar motorrijders welkom zijn en waar uw motor een veilige stalling krijgt. Vanuit uw hotel rijdt u dagelijks in lussen om de regio te verkennen. Dit betekent bagagevrij rijden met steeds het hotel binnen bereik. Is uw interesse gewekt? Contacteer ons dan voor meer info!


Surf ook even naar onze pagina Groene bestemmingen: fietsen, water raften, Gletsjer hiking, gletsjer kajakken, de fjorden per Zodiac speedboot, vissen, wandelen en klimmen, afdalen in een vulkaan, sneeuwscooter tours en nog veel meer...zijn slechts enkele mogelijkheden voor een actieve vakantie in Scandinavië, Ijsland, Groot-Brittannië en Ierland! Alle info in ons kantoor!

 


Reizen De Polder

Groenendaallaan 385 - 2030 Antwerpen
Tel. 03/541.18.57‎ - Fax 03.541.84.38
Ond. nr. BE 0404.790.896

E-mail: travel@depolder.be

Sitemap | Juridisch
Selectair Veolia Transport
Creation by DIGITAL IMPACT // Hosting by ALFAHOST