contact:

Enkel per mail te bereiken: 

travel@depolder.be

 

 

Home Offerte aanvragen

Actieve Vakanties

TUI Sports 2021-2022

TUI Cycling Center - Aguilas, Calpe en Mojacar

TUI Sports is al jaren dé specialist in sportieve fietsvakanties naar Spanje met zijn eigen TUI Cycling Center. Zij zorgen voor een complete fietsvakantie waarbij u, de klant enkel de periode hoeft te kiezen, zij doen de rest. Dankzij het professioneel fietstransport van hun partner BIDONG beleeft u de fietsvakantie vanop uw eigen fiets. Er wordt een mooi evenwicht gezocht tussen sportieve uitdagingen, voldoende ontspanning, groepsgeest en individuele benadering van ieder lid binnen de groep. Uiteraard is er na de inspanning ook tijd voor de nodige ontspanning op een gezellig terras!

Wat maakt een fietsvakantie in het TUI Cycling Center zo bijzonder?
• Professioneel fietstransport vanuit België door BIDONG
• Directe transfer naar het hotel
• Uitgebreide bevoorrading onderweg met ETIXX producten
• Verblijf 8 dagen/7 nachten in 4* hotels op basis van halfpension
• Belgische en persoonlijke begeleiding
• Complete en gezellige fietsvakantie
Benieuwd hoe het echt in zijn werk gaat?
Bekijk dan hier de fantastische video van het TUI Cycling Center in Calpe


NIEUW! TUI Cycling Center Aguilas - Vanaf € 749 per persoon 

In het najaar van 2021 openen we een 3de TUI Cycling Center in Aguilas (Murcia). Uitvalsbasis is het hotel Puerto Juan Montiel **** dat aan de prachtige jachthaven ligt en een prachtig uitzicht heeft over het strand en de promenade in Aguilas.

Dit stadje was ooit een zeer gekende Romeinse vissershaven, dit is nog duidelijk te zien aan de monumentale en archeologische rijkdom die aanwezig is. Vandaag de dag is Aguilas een bruisend, typisch Spaans vissersstadje met een prachtige wandelboulevard met vele barretjes en restaurants. Dankzij het mediterraan subtropische klimaat van deze regio geniet je hier 320 dagen per jaar van de zon met temperaturen tussen 17 en 32 graden. Het gevarieerde landschap zorgt voor prachtige ritten: van golvende ritten langs de prachtige kustlijn tot uitdagende ritten doorheen dorre vlakten en beboste valleien in het achterland. De wegen zijn hier verkeersarm en in zeer goede staat, perfect voor kilometers fietsplezier!


• 30 oktober 2021: € 799
• 12 februari 2022: € 749
• 12 maart 2022: € 749
• 23 april 2022: € 779
• 14 mei 2022: € 789
• 1 oktober 2022: € 749
• 22 oktober 2022: € 749

Fietsbrochure 2021 - 2022

De nieuwe digitale brochure kan je hier terugvinden. Alle informatie omtrent de TUI Cycling Centra, afreisdata, prijzen, info over de streek, kamertypes, … kan je hier steeds in terugvinden. 
 

Marathon Barcelona en Valencia

Marathon Barcelona - 7 november 2021 - vanaf € 339 per loper

De start en finish van de marathon liggen op de Plaça d'Espanya aan de voet van de Montjuïc. Het parcours gaat langs Camp Nou, terug naar Plaça d'Espanya, langs de Sagrada Família, het strand, om de oude stad en via de kust terug naar Plaça d'Espanya. De route wordt gekenmerkt door lange rechte wegen met scherpe bochten. Het lijkt vlak, maar het hoogteprofiel is heuvelachtig. Met name het stuk tussen 25-27 km en 39-41 km gaat omhoog. Een absolute aanrader dus voor wie een sportieve uitdaging wil in een van de mooiste steden van Europa.

5-8 november 2021, transport optioneel

Marathon Valencia - 5 december 2021 - vanaf € 599 per loper

De Valencia Marathon is een van de mooiste sportevenementen in Spanje. Geniet tijdens deze marathon van de talloze prachtige authentieke gebouwen, de sfeer onder de vele internationale deelnemers en de aangename omstandigheden. De marathon van Valencia start en eindigt aan de bekende Ciudad de las Artes & de las Ciencias. Voor velen is dit de favoriete marathon door de sfeer rond het parcours en het vlakke parcours door de binnenstad. Met een temperatuur tussen de 12 en 17 graden in deze periode, een ideale temperatuur voor een marathon.

Hotel Barceló Valencia ligt op slechts 5 minuten lopen van start en finish van de Valencia Marathon. Ideaal dus om direct na een goed ontbijt optimaal voorbereid aan de start te verschijnen. Ook tijdens de rest van het weekend is het hotel, dat direct aan de rand van de 'Stad van de Kunst en Wetenschap' ligt, een perfecte uitvalsbasis. Door de ligging direct aan het moderne deel van de stad, maar ook tussen de boulevard en het authentieke centrum, verblijf je op de best denkbare locatie voor een mooi marathonweekend.

3-6 december 2021, transport optioneel

 Eerste padelvakantie met Dick Norman in Calpe

Padel kent de laatste jaren een gigantische opmars in België. Vooral tijdens de lockdown periodes kreeg de sport een geweldige boost in het aantal spelers en terreinen, het ideale moment dus voor de allereerste TUI Sports padelvakantie!

Van 8 - 12 september organiseerde TUI Sports de eerste padelvakantie in Calpe, die ook meteen uitverkocht was! Dit alles onder professionele leiding van Dick Norman (ex-tennisprof en absolute topper in padel).

Uitvalsbasis in Calpe was het Suitopia Sol Y Mar Suites Hotel **** waar de klanten bij aankomst meteen een korte briefing ontvingen omtrent het programma en de indeling van de trainingen. Voor de reis gaven de klanten reeds hun niveau of klassement door en zo kon Dick, en de rest van de professionele trainers, de klanten goed indelen zodat iedereen op zijn eigen niveau les kreeg zonder het groepsgevoel te verliezen. Per 3 kregen ze telkens anderhalf uur training. Verdeeld over 4 dagen kregen ze in totaal 6 sessies met afsluitend een toernooi onder alle deelnemers. Om het helemaal af te maken was er als ultieme afsluiter nog een spannende exhibitiematch België - Spanje tussen de Belgische trainers en de lokale trainers. Een wedstrijd op hoog niveau waar iedereen van genoot en stiekem nog enkele zaken van kon leren.

Kortom, de eerste padelvakantie was meteen een voltreffer!


Voor sportliefhebbers hebben wij een ruim aanbod aan actieve vakanties. Watersporten, tennisstages, golfstages, motorreizen ...

H

 


Reizen De Polder

Groenendaallaan 385 - 2030 Antwerpen
Tel. 03/541.18.57‎ - Fax 03.541.84.38
Ond. nr. BE 0404.790.896

E-mail: travel@depolder.be

Sitemap | Juridisch
Selectair Veolia Transport
Creation by DIGITAL IMPACT // Hosting by ALFAHOST