Openingsuren:
ma-vrij: 09u00-12u00 en 12u30-17u00
za: tijdelijk gesloten of op afspraak

Tel: 03/541.18.57

Home Offerte aanvragen

Fietsvakanties en wandelvakanties

Fietsen of wandelen in de bergen of op het platteland. Ver weg of dichtbij. Avontuurlijk of volledig georganiseerd.

Bekijk hier onze specialisten in fiets- en wandelvakanties.

Anders Reizen organiseert actieve reizen voor kleine groepen of individuele reizigers in streken die weinig of niet door het massatoerisme worden bezocht. Het opdoen van unieke ervaringen primeert boven het opzoeken van comfort en luxe. Wandelen is de rode draad in de reizen. Geen doel op zich maar een middel om je grenzen te verleggen, iets te beleven, te ontdekken. Anders Reizen richt zich tot elke wandel- liefhebber. Zowel voor lichte wandelreizen, actieve gezinsvakanties, avontuurlijke jongerenreizen als voor sportieve trekkings en expedities hebben zij een ruim aanbod. Meer info in ons kantoor.

 

Belgian Biking organiseert recreatieve fietsvakanties in Europa. De routes voor de fietsreizen worden uitgewerkt in Nederlandstalige roadbooks en routebeschrijvingen. De zorgvuldig geselecteerde hotels reserveren ze in halfpension en tevens zorgen ze voor het bagagetransport van het ene hotel naar het andere zodat u onderweg onbekommerd kan genieten van culturele pareltjes en van het natuurschoon. De hotelfietsvakanties van Belgian Biking zijn bijzonder verzorgd en toegankelijk voor iedereen met een normale fietsconditie. Genieten staat immers voorop! Individuele fietsvakanties, groepsvakanties, fietsvakanties met kinderen, fiets- en vaarvakanties, ... Meer info in ons kantoor.

 

Sinds 1986 organiseert Eigen-Wijze Reizen individuele fiets- en wandelvakanties in heel Europa, en daarbuiten. Fietst of wandelt u graag zonder bagage over prachtige en veelal stille wegen, naar comfortabele en sfeervolle hotels, waar u voortreffelijk eet en in een prima kamer overnacht? Dan zijn onze fiets- en wandeltochten een goed idee voor uw volgende vakantie. De routes voeren u langs rivierdalen, uitzichtpunten, oude dorpen, kastelen en kloosters. U fietst of wandelt met Nederlandstalige routebeschrijvingen en kaarten. Meer info in ons kantoor.

 


Wandelvakanties In kleine groepjes (8 tot 12 deelnemers) of individueel, binnen en buiten EuropaWandelreizen Te Voet biedt u de mooiste wandelroutes, voor zowel de beginnende wandelaar als de meer ervaren trekker.

Meer info in ons kantoor.
Vos Travel is dé specialist in het organiseren van fiets- en wandelvakanties voor zij die een vakantiegebied op een rustige, aangename en comfortabele manier willen ontdekken. Vos Travel biedt programma’s aan samengesteld op basis van eigen ervaringen, kiest voor kwaliteit tegen een goede prijs, is er voor de echte genieter. Deze vakanties zijn individueel. U start ’s morgens wanneer het u best past, fietst op eigen tempo, rust en geniet waar en wanneer u wil en een handig roadbook leidt u langs de mooiste routes terwijl uw bagage naar het volgende hotel nagebracht wordt.
Met dit concept reist u naar alle hoeken van Europa. Ook kampeerfietsvakanties zijn mogelijk. Meer info in ons kantoor.

Voor onze Fietsvakanties en onze wandelvakanties zijn er GEEN online reservaties.

Neem hiervoor direct contact op met ons kantoor.

 


Reizen De Polder

Groenendaallaan 385 - 2030 Antwerpen
Tel. 03/541.18.57‎ - Fax 03.541.84.38
Ond. nr. BE 0404.790.896

E-mail: travel@depolder.be

Sitemap | Juridisch
Selectair Veolia Transport
Creation by DIGITAL IMPACT // Hosting by ALFAHOST