contact:

Enkel per mail te bereiken: 

travel@depolder.be

 

 

Home Offerte aanvragen

Autovakanties

 

Wat is er prettiger dan met uw eigen auto op vakantie te gaan? U stippelt zelf uw route naar uw bestemming uit en onderweg geniet u van al het moois.

Dichtbij of ver weg? Van luxe verblijven tot kampeervakanties. Van charmehotels tot vakantiewoningen. Wenst u te genieten van een gastronomisch arrangement of te ontspannen in een wellnesshotel?

Hieronder vindt u een ruim aanbod.

Autovakanties Dichtbij en Europa

Indien u met de auto naar Frankrijk gaat kan u hier een vinget bestellen

Autovakanties TUI:

Jetair

Reserveer nu online uw TUI Autovakantie Europa: Spanje, Andorra, Italië, Slovenië, Kroatië, Hongarije, Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland en Frankrijk.

 

 

Autovakanties Gallia:

GalliaGallia biedt u autovakanties aan in België, Luxemburg, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Schotland, Engeland, Kanaaleilanden, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland. Gallia Autovakantie online reserveren

 

 

Autovakanties Transeurope:

Transeurope staat voor authentieke hotels, charmant en met karakter, vaak kleinschalig en door de eigenaars zelf uitgebaat. In België, Luxemburg, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië.
Reserveer Transeurope Autovakantie online
 

 Autovakanties Pharos Reizen:

Pharos Reizen is bijna 15 jaar gespecialiseerd in Europa. Verrassende vakanties voor scherpe prijzen.

Pharos Reizen is vernoemd naar de oudste vuurtoren ter wereld. Zoals die vuurtoren een baken was voor zeelieden, zo wil Pharos Reizen reizigers de weg wijzen naar bijzondere vakantie-ervaringen op de mooiste plekjes van Europa. Van de Noorse fjorden tot de Italiaanse kunstschatten. En van de Ierse westkust tot de verschoven grenzen van Oost-Europa. Pharos Reizen is onderdeel van de ANWB, de Nederlandse verkeers- en hulporganisatie met vier miljoen leden. In 2013 én 2014 riepen de Nederlandse consumenten Pharos Reizen uit tot de beste aanbieder van autovakanties. Meer informatie en reservatie in ons kantoor !

 


Charme hotels en luxe verblijven

Caractère

CaractereCaractère neemt u mee naar andere plaatsen, een andere tijd, een andere dimensie. De hotels zijn door hun ligging, geschiedenis en authentiek karakter echte pareltjes. Citytrips, beleefreizen, familiehotels en residenties, wellness- en actieve vakanties. Stijlvolle hotels in Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Kroatië en Griekenland. Meer info op ons kantoor.

 

Exclusive destinations

Exclusive destinations biedt luxevakanties, golfvakanties en wellness & Spa vakanties aan in de Benelux en Frankrijk, de Middellandse Zee.
Meer info op ons kantoor.

 

 

 

Gallia

Gallia is dé specialist voor uw kortbij vakantie en tevens dé specialist in groene bestemmingen. Het aanbod in België, Nederland, Duitsland en het noorden van Frankrijk omvat hotels van 3 tot 5-sterrenluxe, van charmant familiehotel tot luxueus kasteelhotel, maar steeds met een eigen stijl en charme. In Ierland, Groot-Brittannië, Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland komen daar ook vakantiewoningen, B&B’s, Inn’s ... voor ieders budget bij. Gallia online reserveren

TransEurope

Transeurope heeft een passie voor authentieke hotels, charmante adresjes met nét dat ietsje méér karakter, sfeer, traditie, gastvrijheid.
Vaak genieten ze een bevoorrechte ligging. Romantisch, fraai, intiem, chic,...
Als het iets meer mag zijn, dan zorgt Transeurope voor een onderkomen in stijl in Benelux en Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië. Reserveer hier uw charming hotel

TUI

Ook bij TUI kan u terecht voor een exclusief verblijf. Of houdt u van een rustige en sfeervolle vakantie? Dan kiest u voor één van de charme hotels.
Reserveer hier uw TUI autovakantie 

Vakantiewoningen – vakantiehuizen – vakantievilla’s

Interhome:

Bij Interhome heeft u de keuze uit 46.000 huizen, appartementen en villa’s op de mooiste locaties in 26 landen van Europa, Afrika en de VS.
Meer info op ons kantoor

 


Lagrange:

Lagrange, de specialist van vakantieverhuringen, hotels en themaparken, meer dan 360 vakantieoorden verspreid over 8 Europese landen. Residenties, appartementen, chalets, hotels en club. Een zomerbrochure met een ruim aanbod aan vakantieverhuringen en een winterbrochure met de klassieke skibestemmingen.
Meer info op ons kantoor.

 

NovaSol

Novasol biedt 28.000 vakantiehuizen aan in heel Europa: Denemarken, Zweden, Noorwegen, Ijsland, Finland, Frankrijk, Spanje, Italië, Kroatië, Griekenland, Tsjechië, Slowakije, Turkije, Duitsland, Oostenrijk, Polen, Bulgarije, Hongarije, Nederland, België en Zwitserland.
Meer info op ons kantoor.

 

 

 


Reizen De Polder

Groenendaallaan 385 - 2030 Antwerpen
Tel. 03/541.18.57‎ - Fax 03.541.84.38
Ond. nr. BE 0404.790.896

E-mail: travel@depolder.be

Sitemap | Juridisch
Selectair Veolia Transport
Creation by DIGITAL IMPACT // Hosting by ALFAHOST