Openingsuren:
ma-vrij: 09u00-12u00 en 12u30-17u00
za: tijdelijk gesloten of op afspraak

Tel: 03/541.18.57

Home Offerte aanvragen

Promoties De Polder Reisbureau

 Hieronder vindt u een overzicht van onze promoties en aanbiedingen.
 

VOOR ZOMER 2021 VULT TUI PAKKETREIZEN AAN MET 3 CORONA-GERELATEERDE GARANTIES

Aangemoedigd door de recente positieve berichtgeving over vaccins tegen de zomer start touroperator TUI, marktleider in België, vandaag zijn campagne voor het zomerseizoen. De vroegboekvoordelen, die traditioneel een belangrijke besparing op het budget betekenen, worden dit jaar aangevuld met extra garanties die de zorgen van de voorbije zomer opvangen. Uit een rondvraag bij de TUI klanten blijkt dat de Belg vooral de zekerheid wil van een soepele regeling, mocht COVID-19 vanaf de paasvakantie 2021 nog steeds niet 100% onder controle zijn.

 

Het hoeft geen betoog dat 2020 voor de reissector een ‘annus horribilis’ was en dat iedereen hoopvol uitkijkt naar een heropleving in 2021. Zeker ook de reiziger zelf, want uit een recente rondvraag bij meer dan 9000 klanten leerde TUI dat de Belg absoluut hoopvol is voor volgende zomer: liefst 78% gaf aan weer op reis te willen gaan en met een grote voorkeur voor een vliegvakantie. Dat COVID-19 een belangrijke bron van onzekerheid blijft, wordt meteen duidelijk bij een meerkeuzevraag over de belangrijkste voorwaarden om te boeken. Het valt daarbij meteen op dat de 3 vaakst voorkomende antwoorden alle gerelateerd zijn aan corona:

1. De zekerheid dat de reiziger zijn geld terugkrijgt, mocht zijn reis worden geannuleerd (60%)
2. De mogelijkheid om kosteloos van een eerder gemaakte boeking te kunnen afzien (52%)
3. De zekerheid dat hij naar België wordt gerepatrieerd, mocht er zich tijdens zijn vakantie een noodsituatie voordoen op de bestemming (46%)

Op basis van deze informatie werden er, los van de reeds jaren bestaande vroegboekvoordelen, 3 kosteloze garanties toegevoegd aan de pakketreis:

* De geld-terug-garantie: de reis wordt volledig terugbetaald, mocht de bestemming een negatief reisadvies krijgen.
* De flexibele omruilgarantie: de reiziger mag 2 keer en tot 7 dagen voor afreis zijn reis kosteloos wijzigen, zowel de afreisdatum, de bestemming als het reisgezelschap.
* De repatriëringsgarantie: het hele reisgezelschap mag rekenen op een repatriëringsvlucht, mocht er zich ter plaatse een noodsituatie voordoen.

Neem contact op met ons reisbureau als u meer informatie wenst hierover.

 Dit kan via travel@depolder.be of op het nummer 03/541.18.57‎

 

       


Reizen De Polder

Groenendaallaan 385 - 2030 Antwerpen
Tel. 03/541.18.57‎ - Fax 03.541.84.38
Ond. nr. BE 0404.790.896

E-mail: travel@depolder.be

Sitemap | Juridisch
Selectair Veolia Transport
Creation by DIGITAL IMPACT // Hosting by ALFAHOST